Asiakkaat

Pitkä kokemuksemme erityisesti informaatioteknologia- ja telekommunikaatioliiketoiminnasta on osaamista jota asiakkaamme voivat suoraan hyödyntää. Siksi olemme keskittyneet näiden alojen markkinointi-projekteihin – unohtamatta niitä kuuluisia poikkeuksia muilta aloilta.

Kirjoitamme artikkeleita, kolumneja, web-sivuja, esitteitä, teknisiä papereita, kirjoja

Joitakin media-alan asiakkaita

International Data Group (IDG)

Kansainvälinen kustantaja, joka julkaisee sanoma- ja aikakausilehtiä kuten Computerworld, PC World ja CIO. Andalys Oy:n Ari Hakkarainen on kirjoittanut lehtiartikkeleita IDG:lle.

McGraw Hill

Talous- ja ammattikirjojen kustantaja, joka julkaisee myös BusinessWeek-lehteä. McGraw Hill on julkaissut yhteistyössä CNET-yhtiön kanssa mobiiliteknologian kirjan jonka on kirjoittanut Andalys Oy:n Ari Hakkarainen.

Uusi Suomi

Uusi Suomi, eli verkossa uusisuomi.fi, muuttaa suomalaista tiedonvälitystä. Uusi Suomi on luonut Suomeen uuden, journalistisesti erittäin kunnianhimoisen verkkolehden, joka tuottaa kiinnostavaa sisältöä nopeasti ja luotettavasti. Andalys Oy:n Ari Hakkarainen kirjoittaa talous- ja teknologia-aiheisia artikkeleita Uuteen Suomeen.

Klaava Media

Klaava kustantaa tieto- ja harrastekirjoja, jotka julkaistaan e-kirjoina. E-kirjoja julkaistaan myös laajoille englanninkielisille markkinoille kansainvälisten verkkokauppojen kautta. Lisää tietoa Klaava.com-sivustolla.

Joitakin yritysasiakkaitamme

BF Engineering

BF Engineering suunnittelee ja toteuttaa yrityssovelluksia avoimiin ohjelmistoihin perustuvilla teknologioilla. Kirjoitimme BF-Engineeringille suomen- ja englanninkieliset web-sivut.

HR Point

HR Point Oy on Human Resources -palveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka hoitaa asiakkaidensa henkilöstöhallintoa tai sen osaprosesseja palvelusopimuksella sekä tekee erillisiä toimeksiantoja HRM:n ja HRD:n eri osa-alueilla.

SabriScan Oy

SabriScan Oy on dynaaminen erikoiskoneistuksiin ja vaativiin muotinvalmistuksiin suuntautunut yritys.. Toimitimme yritykselle englanninkieliset web-sivut.

Sanako

Solutions for lifelong learning. Sanako toimittaa digitaalisia järjestelmiä, muun muassa kielten opiskeluun kaikkialle, missä opiskellaan moderneilla välineillä. Loimme Sanakon tuotteille käyttöskenaarioihin perustuvia oppaita.