Palvelut

E-kirjojen julkaisutoiminnasta enemmän tietoa omilla sivuillaan Klaava.fi ja Klaava.com-julkaisuissa.

Olemme joskus toimittaneet palvelun, joka sisälsi ainoastaan viisi kirjainta. Se oli nimi uudelle tuotteelle, jota organisaatiot saattoivat hyödyntää luodakseen ihmisille virtuaaliyhteisön internetiin. Jokainen joka on yrittänyt luoda kaupallista nimeä globaalille tuotteelle tietää että tällainen näennnäisesti pieni työ on itse asiassa vaativimpia toimeksiantoja mitä olemassa on.

Usein asiakkaamme kuitenkin haluavat enemmän kuin viisi kirjainta. Melko tavallista on, että kirjoitamme web-sivuja, muuta sähköisen tai painetun median markkinointimateriaalia, ja artikkeleita media-yhtiöille.

Kirjoitamme medialle ja yrityksille

Andalys Oy:n palveluita ovat:

Yritysten internet-sivujen kirjoittaminen

Kirjoitamme internet-sivut, joilla yritykset ja organisaatiot kertovat tuotteistaan, palveluistaan, toiminnastaan ja uutisistaan. Katso täältä esimerkkejä.

Markkinointimateriaalin tuottaminen

Tuotekuvaukset, artikkelit, tuotteiden käyttövinkit, white paperit, esitteet niin Business-to-business kuin Business-to-consumer sektoreille. Muutama esimerkki löytyy täältä.

Konsultointi

Erityisesti IT- ja telekommunikaatiosektorin markkinointiprojekteihin meillä on vuosien kansainvälisen liiketoiminnan kokemus.

Markkinointia ja viestintää

Andalys Oy on erikoistunut tuottamaan informaationteknologian, telekommunikaation ja kulutuselektroniikan liiketoiminnan markkinointiviestejä sekä konsultoimaan niihin liittyvissä projekteissa.

Ota yhteyttä